Voorgerechten

Coquilles St. Jacques – Parmezaanse Kaas Ijs – Iberico – Truffel
€ 23,50

Yellow-fin Tonijn – Langoustine – Kerrie – Granny Smith – Kruiden Krokant
€ 24,50

Eendenlever – Kweepeer – Koffie – Amandel
€ 25,50

Steak Tartaar – Bloody Mary Sorbet – Bleekselderij – Tamarillo
€ 22,50

Ceviche Makreel – Zure Room – Macadamia – Dashi – Oost-Indische Kers
€ 20,50

Tussengerechten

Langoustines – Kerrie – Granny Smith – Lente-ui
€ 23,50

Kalfszwezerik – Doperwten – Morieljes – Dragon
€ 24,50

Truffelrisotto – Hoeve-ei – Parmezaanse Kaas – Gehakte Truffel
€ 18,50

Canadese Kreeft – Zwarte Olijven Sorbet – Zilte Kruiden
€ 24,50

Hoofdgerechten

Vis

Tarbot – Lardo Di Colonnata – Truffel
€ 45,00

Zeetong – Langoustine – Zeekraal – Nage Tomaat-kaneel
€ 42,50

Scholfilet – Paling Tempura – Bleekselderij – Crème van Rijst – Kombu
€ 35,50

Vlees

Anjou Duif – Wortel – Gyoza – Eigen Jus
€ 42,50

Wieden Zuiglam – Peterselie Korst – Lamsnek – Koolrabi – Sjalotten Compote
€ 45,00

Kalfshaas – Groene Asperge – Ravioli Eendenlever – Ossenstaart Bouillon – Truffel
€ 39,50

Menu Amarone 4-gangen € 65,-
Menu Amarone 5-gangen € 75,-
Menu Amarone 6-gangen € 85,-
Lunchmenu 3-gangen € 37,50

Heeft u dieetwensen? Meld het ons.

Nagerechten

Internationaal Kaas Assortiment – Begeleidend Garnituur
€ 17,50

Nederlandse Harde Kazen – Mosterd – Appelstroop
€ 17,50

Soufflé – Kwark – Passievrucht – Mango Sorbet
€ 16,50

Gin & Tonic Crushed Ice – Framboos – Limoen – Perzik Sorbet
€ 16,50

Chocolade Cilinder – Pandan – Yuzu – Gepofte Rijst – Kerrie – Limoenblad Roomijs
€ 15,50

Aardbei – Rabarber – Vlierbloesem – Hangop – Merengue
€ 15,50

Menu

Allergieën

Heeft u of een van uw gasten een allergie, meldt het bij uw reservering.

 

Reserveren