Voorgerechten

Coquilles St. Jacques – Parmezaanse Kaas Ijs – Iberico – Truffel
€ 24,50

Rode Mul – Knolselderij – Zwarte Knoflook – Nori
€ 22,50

Langzaam Gegaard Buikspek – Gerookte Paling – Sjalot – Appel – Ponzu
€ 20,50

Steak Tartaar Van Rund – Eidooier – Morielje – Groene Asperge – Truffel
€ 23,50

Noordzee Crab – Granny Smith – Tom Kha Kai – Basilicum – Pinda Crunch
€ 24,50

Tussengerechten

Langoustines – Kerrie – Granny Smith – Lente-ui
€ 23,50

Canadese Kreeft – Topinamboer – Zuurdesem – Rucola
€ 24,50

Truffelrisotto – Hoeve-ei – Parmezaanse Kaas – Gehakte Truffel
€ 18,50

Krokante Kalfszwezerik – Aardappelmousseline – Foeli – Rode Wijn Saus
€ 24,50

Hoofdgerechten

Vis

Tarbot – Knolselderij – Kalfsjus – Truffel
€ 42,50

Zeetong – Sambai – Beukenzwammen – Enoki – Uiencrème – Paksoy
€ 45,00

Heilbot – Gesmolten Eendenlever – Noten Croute – Pastinaak – Litlle Gem – Gevogelte-Knoflook Saus
€ 39,50

Vlees

Japanse Wagyu A4 – Ui – Miso – Daikon – King Boleten
€ 97,50

Lamsrug Filet – Artisjok – Hangop – Beluga Linzen
€ 45,00

Black Angus Bavette – Pompoen – Paprika – Hooi Saus
€ 35,00

Gepocheerde Kalfshaas – Ravioli van Ganzenlever – Voorjaars Groenten – Truffel Bouillon
€ 39,50

Menu Amarone 4-gangen € 65,-
Menu Amarone 5-gangen € 75,-
Menu Amarone 6-gangen € 85,-
Lunchmenu 3-gangen € 37,50

Heeft u dieetwensen? Meld het ons.

Nagerechten

Internationaal Kaas Assortiment – Begeleidend Garnituur
€ 17,50

Nederlandse Harde Kazen – Mosterd – Appelstroop
€ 17,50

Gerookte Ananas – Bruine Rum – Karnemelk – Mint Sorbet
€ 16,50

Chocolade – Pistache Crumble – Sinaasappel Kardemom – Pistache IJs
€ 16,50

Kokos – Mango – Gula Jawa – Sambal Tuile – Sereh Roomijs
€ 15,50

Champagne Mouse – Yoghurt Meringue – Rabarber – Yoghurt Roos Sorbet
€ 16,50

Menu

Allergieën

Heeft u of een van uw gasten een allergie, meldt het bij uw reservering.

 

Reserveren