Voorgerechten

Coquilles St. Jacques – Parmezaanse Kaas Ijs – Iberico – Truffel
€ 23,50

Rode Mul – Knolselderij – Zwarte Knoflook – Nori
€ 22,50

Eendenlever – Kweepeer – Koffie – Amandel
€ 25,50

Filet Amèricain – Kalfszwezerik – Plantuitjes – Aïoli
€ 23,50

Ceviche Zeebaars – Zure Room – Macadamia – Dashi – Oost-Indische Kers
€ 22,50

Tussengerechten

Langoustines – Kerrie – Granny Smith – Bos-ui
€ 23,50

Gebakken Ganzenlever – Rode Biet – Granny Smith – Aceto Balsamico
€ 25,50

Truffelrisotto – Hoeve-ei – Parmezaanse Kaas – Gehakte Truffel
€ 18,50

Kalfswang Gestoofd – Eendenlever – Topinamboer – Truffel
€ 24,50

Hoofdgerechten

Vis

Tarbot – Lardo Di Colonnata – Truffel
€ 45,00

Zeetong – eekhoorntjesbrood – beukenzwammen – enoki – Ravioli Macadamia – Nage Knolselderij
€ 42,50

Zeebaars – Rode Uien Compote – Bos-Ui – Gekonfijte Aardappel – Rode Wijn Saus
€ 39,50

Vlees

Anjou Duif – Wortel – Gyoza – Eigen Jus
€ 42,50

Reerugfilet – Rode Biet – Koolrabi – Sjalot – Kruidenzwammen
€ 45,00

Runderlende – Truffel – Peterseliewortel – Aardappel Mouselline
€ 35,00

Menu Amarone 4-gangen € 65,-
Menu Amarone 5-gangen € 75,-
Menu Amarone 6-gangen € 85,-
Lunchmenu 3-gangen € 37,50

Heeft u dieetwensen? Meld het ons.

Nagerechten

Internationaal Kaas Assortiment – Begeleidend Garnituur
€ 17,50

Nederlandse Harde Kazen – Mosterd – Appelstroop
€ 17,50

Soufflé – Kweepeer – Specerijen – Tonkabonen Roomijs
€ 16,50

Chocolade Fudge – Truffel – Pure Chocolade Mousse –
Rode Wijn Sorbet
€ 16,50

Pandan – Yuzu – Chocolade Cilinder – Gepofte Rijst – Kerrie – Limoenblad Roomijs
€ 15,50

Pompoen – Witte Chocolade – Saffraan – Sinaasappel Sorbet
€ 16,50

Menu

Allergieën

Heeft u of een van uw gasten een allergie, meldt het bij uw reservering.

 

Reserveren