Voorgerechten

Coquilles St. Jacques – Parmezaanse Kaas Ijs – Iberico – Truffel
€ 23,50

Yellow-fin Tonijn – Langoustine – Kerrie – Granny Smith – Kruiden Krokant
€ 24,50

Eendenlever – Kweepeer – Koffie – Amandel
€ 25,50

Buikspek – Paling – Sjalot – Miso – Ponzu
€ 21,50

Noordzeekrab – Courgette – Tom-Kah-Kai – Haringkaviaar
€ 22,50

Tussengerechten

“Pommes Tsarine” – Aardappelmousseline – Langoustines – Osiëtra Kaviaar
€ 32,50

Kalfszwezerik – Doperwten – Morieljes – Dragon
€ 24,50

Truffelrisotto – Hoeve-ei – Parmezaanse Kaas – Gehakte Truffel
€ 18,50

Canadese Kreeft – Zwarte Olijven Sorbet – Zilte Kruiden
€ 24,50

Hoofdgerechten

Vis

Tarbot – Tortellini Venkel – Hollandse Garnalen – Mandarijn
€ 45,00

Zeetong – Langoustine – Zeekraal – Nage Tomaat-kaneel
€ 42,50

Kabeljauwhaas – Asperge – Lamsoren – Eidooier – Morieljes
€ 37,50

Vlees

Black Angus – Knolselderij – Tonka – Ui – amandel
€ 39,50

Wieden Zuiglam – Peterselie Korst – Lamsnek – Koolrabi – Sjalotten Compote – Eigen Jus
€ 45,00

Kalfshaas – Asperge – Ravioli Eendenlever – Ossenstaart Bouillon – Truffel
€ 42,50

 

Menu Amarone 4-gangen € 65,-
Menu Amarone 5-gangen € 75,-
Menu Amarone 6-gangen € 85,-
Lunchmenu 3-gangen € 37,50

Heeft u dieetwensen? Meld het ons.

Nagerechten

Internationaal Kaas Assortiment – Begeleidend Garnituur
€ 17,50

Nederlandse Harde Kazen – Mosterd – Appelstroop
€ 17,50

Souffle – Kwark – Passie – Mango Sorbet
€ 16,50

Gin & Tonic Crushed Ice – Framboos – Limoen – Perzik Sorbet
€ 16,50

Chocolade Cilinder – Pandan Mousse – Yuzu-Gel – Gepofte Rijst – Kerrie-Olie – Limoenblad Roomijs
€ 15,50

Aardbeien – Rabarber – Vlierbloesem – Hangop – Merenque
€ 15,50

Menu

Allergieën

Heeft u of een van uw gasten een allergie, meldt het bij uw reservering.

Reserveren