2002, 2018

Vlees of vis combinatie – met sommelier Shannon

Iedere maand deelt Shannon, onze sommelier, een geweldige wijn-spijs combinatie met u. Dit is de lekkerste combinatie met vlees of vis.

Vlees of vis combinatie
Onze gasten verwachten bij het hoofdgerecht een glas Amarone in […]

2501, 2018

Vacature assistent-sommelier

Vacature assistent-sommelier
Als assistent-sommelier van Restaurant Amarone ben je onderdeel van onze bediening. Met gedrevenheid en enthousiasme voor het vak adviseer je op het gebied van wijn en houd je de wijnkaart up-to-date. Met […]

1711, 2017

Recept: gebraden lamsfilet

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]

211, 2017

Kerstmenu – 24 december 2017

Gezellig en culinair de Kerst vieren? Reserveer nu uw kerstdiner en geniet met familie en/of vrienden bij Restaurant Amarone. Dit is het kerstmenu wat wij serveren op 24 december 2017. Het is wenselijk om […]

210, 2017

Recept: Op lage temperatuur gegaarde heilbot

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]

709, 2017

Reserveer voor de Restaurant Week van 26 september t/m 15 oktober 2017

Binnenkort start de Restaurant Week weer! Van 26 september t/m 15 oktober serveren wij een verrassend 3-gangendiner voor €40,00 en een heerlijke 3-gangenlunch voor maar €35,00.

Klik hier om direct te reserveren

Let op: er […]

808, 2017

Recept: Gin & Tonic, savarin van framboos

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]

507, 2017

Persbericht: Chef Jan van Dobben mede-eigenaar van sterrenrestaurant Amarone Rotterdam

Chef Jan van Dobben is per juli 2017 mede-eigenaar van restaurant Amarone. De 28-jarige van Dobben werkt sinds 2012 bij Amarone en staat nu samen met eigenaar Gert Blom aan het roer van […]

3006, 2017

Recept: krokant gebakken kalfs-zwezerik

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]

1904, 2017

Recept: Romige truffel risotto

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]