2207, 2018

Vacature Chef de rang

Vacature Chef de rang
Om ons team te versterken en de kwaliteit van de service te verhogen zijn wij op zoek naar een chef de rang.
Als chef de rang ben jij het visitekaartje van […]

1906, 2018

Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone Rotterdam over aan Jan van Dobben

Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam per 1 juli 2018 over aan chef Jan van Dobben. Van Dobben was sinds juli 2017 al mede-eigenaar en werkt sinds 2012 bij Amarone. De 29-jarige […]

2805, 2018

Foie Gras – met sommelier Shannon

Iedere maand deelt Shannon, onze sommelier, een geweldige wijn-spijs combinatie met u. Deze maand kijken we naar een heerlijke wijn bij Foie Gras.

Foie Gras
De delicatesse Foie Gras is eigenlijk altijd wel te vinden […]

1203, 2018

Truffelrisotto – met sommelier Shannon

De komende maanden deelt onze sommelier Shannon de lekkerste wijn-spijs combinaties met u. Deze maand ons signatuurgerecht: de truffelrisotto.

Truffelrisotto
Ons signatuurgerecht, de truffelrisotto, is ondertussen al 11 jaar bij Restaurant Amarone te bestellen. Om […]

2002, 2018

Vlees of vis combinatie – met sommelier Shannon

Iedere maand deelt Shannon, onze sommelier, een geweldige wijn-spijs combinatie met u. Dit is de lekkerste combinatie met vlees of vis.

Vlees of vis combinatie
Onze gasten verwachten bij het hoofdgerecht een glas Amarone in […]

1711, 2017

Recept: gebraden lamsfilet

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]

211, 2017

Kerstmenu – 24 december 2017

Gezellig en culinair de Kerst vieren? Reserveer nu uw kerstdiner en geniet met familie en/of vrienden bij Restaurant Amarone. Dit is het kerstmenu wat wij serveren op 24 december 2017. Het is wenselijk om […]

210, 2017

Recept: Op lage temperatuur gegaarde heilbot

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]

709, 2017

Reserveer voor de Restaurant Week van 26 september t/m 15 oktober 2017

Binnenkort start de Restaurant Week weer! Van 26 september t/m 15 oktober serveren wij een verrassend 3-gangendiner voor €40,00 en een heerlijke 3-gangenlunch voor maar €35,00.

Klik hier om direct te reserveren

Let op: er […]

808, 2017

Recept: Gin & Tonic, savarin van framboos

Wil jij ook als een Michelin chef-kok thuis aan de slag? Dat kan nu!
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Amarone hebben we een bijzonder jubileummenu samengesteld. Tien gerechten uit tien jaar Amarone, […]