Iedere maand deelt Shannon, onze sommelier, een geweldige wijn-spijs combinatie met u. Dit is de lekkerste combinatie met vlees of vis.

Vlees of vis combinatie
Onze gasten verwachten bij het hoofdgerecht een glas Amarone in het wijnarrangement. Dit serveren we dan ook altijd. Niet alleen met vlees-hoofdgerechten, maar ook met een hoofdgerecht met vis in de hoofdrol. In combinatie met een van onze herfstklassiekers bijvoorbeeld; zeebaars op de huid bereid, compote van zoete rode ui, geserveerd met een rode wijn/port saus. Dit gerecht leent zich uitstekend voor het smaakpalet van Amarone. Bij dit gerecht serveren we een zwoele, soepele Amarone van Azienda Agricola Recchia gemaakt van 3 druivenrassen (75% Corvina Veronese, 15% Rondinella, 10% Corvinone). De druiven die gebruikt worden voor deze Amarone zijn afkomstig van de wijngaarden die op de ‘Musùa di Jago’ heuvel liggen. Het indrogen van de druiven gevolgd door een zachte persing, maakt dat deze wijn een hoge intensiteit heeft. Hierdoor komen de karakteristieke eigenschappen van gedroogd fruit voornamelijk naar voren. Dit is dan ook de verbinding naar de zoetige componenten van dit gerecht.

Zeebaars op de huid bereid, compote van zoete rode ui, geserveerd met een rode wijn/port saus